Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağına alyans takmak

Rüyada parmağına alyans takmak

Rüyada parmağına alyans takmak ekonomik kayıpların sürekli artacağına, doğru işler yapacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına işaret eder.

Rüyada parmağına alyans takmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız stresi azaltabilir.

Rüyada sol parmağa alyans takmak bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, eline geçen kazancı boşa harcayacağına delalet eder.

Rüyada parmağa alyans takmak elindeki imkanların artacağına, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, üzgün olacağına işarettir.

Rüyada parmağına alyans takmak alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına rivayet eder.

Rüyada parmağa altın alyans takmak sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının parmağında alyans görmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, helal rızık elde edeceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada alyansı parmaktan çıkarmak uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, işinin başına geçeceğine, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin parmağında alyans görmek neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, rızkının da çoğalacağına, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğinin parmağında alyans görmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments