Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin parmağında alyans görmek

Rüyada sevdiğinin parmağında alyans görmek

Rüyada sevdiğinin parmağında alyans görmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinin parmağında alyans gördüyseniz:

  • Anlık kararlar almaktan kaçınmanızda fayda var.

Rüyada sevdiği adamın parmağında alyans görmek deniz aşırı işler yapılacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinin parmağında alyans görmek ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin parmağında alyans görmek başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, projenin gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada parmağında alyans yüzük görmek mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına delalet eder.

Rüyada bir erkeğin parmağında alyans görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin parmağında alyans görmek duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, çok zor dönemlerin geçirileceğine, borç yüzünden uykuların kaçacağına rivayet eder.

Rüyada başka birinin parmağında alyans görmek çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada parmağında altın alyans görmek gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments