Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin parmağında alyans görmek

Rüyada sevgilinin parmağında alyans görmek

Rüyada sevgilinin parmağında alyans görmek geleceğine bakacağına, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulur.

Rüyada sevgilinin parmağında alyans gördüyseniz:

  • Ticari konular, fiziksel anlamda sağlığınızı veya refahınızı ilgilendiren başlıklar zamanınızı alabilir.

Rüyada eski sevgilinin parmağında alyans görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin parmağında alyans görmek zenginliğe kavuşulacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada alyansı parmaktan çıkarmak ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sol parmağa alyans takmak maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, fikirlerinin amacına ulaşacağına inanılır.

Rüyada parmağa alyans takmak sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada parmağına alyans takmak kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sol parmakta alyans görmek sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin parmağında alyans görmek hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments