Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin parmağında alyans görmek

Rüyada eşinin parmağında alyans görmek

Rüyada eşinin parmağında alyans görmek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin parmağında alyans gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun canınızı sıkmış olan bir durumun intikamını alma fırsatıyla karşılaşacaksınız.

Rüyada eşinin parmağında alyans görmek zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada parmağında alyans görmek işe başlanacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına tabir olunur.

Rüyada birinin parmağında alyans görmek hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parmağında alyans olduğunu görmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, işinde başarılı olacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinin parmağında alyans görmek sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi parmağında alyans görmek yapılan ortaklıkların bozulacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada sol parmağa alyans takmak fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkeğin parmağında altın alyans görmek rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments