Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının parmağında altın alyans görmek

Rüyada başkasının parmağında altın alyans görmek

Rüyada başkasının parmağında altın alyans görmek atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, geçim sıkıntısı yaşanılacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının parmağında altın alyans gördüyseniz:

  • Çevrenizi güzelleştirebilir, kendinizi şımartacak işlere zaman ayırabilir veya aşk hayatınız için özel zaman yaratabilirsiniz.

Rüyada parmağa altın alyans takmak makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada parmağında altın alyans görmek gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada erkeğin parmağında altın alyans görmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının parmağında altın alyans görmek borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sevilen bir işe ortak olunacağına delalettir.

Rüyada parmağımda alyans görmek toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına yorulur.

Rüyada sağ parmakta alyans görmek kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına delalet eder.

Rüyada eşinin parmağında alyans görmek rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, farklı kişilerle tanışacağına rivayet eder.

Rüyada sol parmağa alyans takmak maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, ayıplanacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments