Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağza bal sürmek

Rüyada ağza bal sürmek

Rüyada ağza bal sürmek kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, hasta ve üzgün olacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağza bal sürmek gördüyseniz:

  • Talepkar veya fikirlerinde ısrarcı olan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada ağzına bal sürmek geri planda kalacağına, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına alamet eder.

Rüyada ağza bal sürmek uzak bir yola gidileceğine, kazancının sürekli artacağına, tutulan yolun isabetli olacağına tabir olunur.

Rüyada saçına bal sürmek işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine alamet eder.

Rüyada bal sürmek yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine rivayet eder.

Rüyada vucuduna bal sürmek zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına rivayet eder.

Rüyada ayağa bal sürmek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına inanılır.

Rüyada ekmeğe yağ bal sürmek bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, işlerinin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada saça bal sürmek zararların telafi edileceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, işi ile gündeme geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments