Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzına bal sürmek

Rüyada ağzına bal sürmek

Rüyada ağzına bal sürmek rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, sağlıkla ilgili gelişmelere, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına inanılır.

Rüyada ağzına bal sürmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda, imajınız veya kariyerinizle ilgili konularda kafanız karışık olabilir.

Rüyada ağza bal sürmek kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına delalettir.

Rüyada ağzına bal sürmek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına inanılır.

Rüyada vucuduna bal sürmek kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına tabir olunur.

Rüyada ekmeğe bal sürmek bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada saçına bal sürmek umutsuzluklarını geride bırakacağına, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına inanılır.

Rüyada saçlara bal sürmek kişinin hayırlı yollara gireceğine, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine rivayet eder.

Rüyada ayağına bal sürmek varlık ve huzur sahibi olunacağına, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine yorulur.

Rüyada yüzüne bal sürmek yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments