Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vucuduna bal sürmek

Rüyada vucuduna bal sürmek

Rüyada vucuduna bal sürmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine işarettir.

Rüyada vucuduna bal sürmek gördüyseniz:

  • Yine de, siz, sözlerinde durmalarını sağlamak için elinizden geleni yapmalısınız.

Rüyada ayağına bal sürmek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada balı yüzüne sürmek kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına yorulur.

Rüyada yüzüne bal sürmek inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, malvarlığının artacağına tabir olunur.

Rüyada ayağa bal sürmek ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada ağza bal sürmek rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına işaret eder.

Rüyada ekmeğe yağ bal sürmek iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada saça bal sürmek alacaklıların kapısını aşındıracağına, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada balı yüze sürmek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, başı sıkışanın derdine çare bulacağına, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments