Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağa bal sürmek

Rüyada ayağa bal sürmek

Rüyada ayağa bal sürmek sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, kişinin başarıdan başarıya koşacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, duygularının karşılığını alamayacağına, kazancının bereketleneceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada ayağa bal sürmek gördüyseniz:

  • Umulmadık kaynaklardan iyi haberler ya da hediyeler alabilirsiniz.

Rüyada ayağına bal sürmek atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayağa bal sürmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada ağza bal sürmek bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine alamet eder.

Rüyada ekmeğe yağ ve bal sürmek sıkıntılarından arınacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına işaret eder.

Rüyada bal sürmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüze bal sürmek yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine rivayet eder.

Rüyada balı yüzüne sürmek alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, umduğunu bulamayacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağzına bal sürmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments