Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçına bal sürmek

Rüyada saçına bal sürmek

Rüyada saçına bal sürmek kötü yönde hareket edeceğine, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına delalet eder.

Rüyada saçına bal sürmek gördüyseniz:

  • Vücudunuza gereken özeni göstermeyi ihmal etmeyin.

Rüyada saçlara bal sürmek hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına rivayet eder.

Rüyada saça bal sürmek yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, bütün maksatlarının gerçekleşmesi delalet etmektedir.

Rüyada saçına bal sürmek kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, ettikleri duanın kabul olacağına, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada vucuduna bal sürmek bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağzına bal sürmek kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada balı yüze sürmek ağlayacağına, strese gireceğine, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, dertlerinin sonunun geleceğine tabir olunur.

Rüyada ağza bal sürmek sıkıntılı günler yaşayacağına, bir düşmanın kötü haberini almaya, kariyerinde atılım yapacağına rivayet eder.

Rüyada ayağına bal sürmek acı veren durumların vuku bulacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments