Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bal sürmek

Rüyada bal sürmek

Rüyada bal sürmek kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, sevgi göreceğine, sevilen ve sayılan biri olunacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına delalettir.

Rüyada bal sürmek gördüyseniz:

  • Daha fazla sosyalleşmeli, eğlenceye zaman ayırmalı sizinle aynı sahada çalışan kişilerle bağlantı kurmanızı sağlayacak aktivitelere katılmalısınız.

Rüyada ekmeğe yağ ve bal sürmek hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına işarettir.

Rüyada saçlara bal sürmek zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine delalettir.

Rüyada ağza bal sürmek ona dört elle gönülden bağlanacağına, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına işarettir.

Rüyada ağzına bal sürmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına delalettir.

Rüyada saça bal sürmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına inanılır.

Rüyada vucuduna bal sürmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, sıkılacağına ve üzüleceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına işaret eder.

Rüyada ayağına bal sürmek çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bal sürmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments