Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saça bal sürmek

Rüyada saça bal sürmek

Rüyada saça bal sürmek kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, kötü günlerini aşmayı başaracağına, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada saça bal sürmek gördüyseniz:

  • Harika önerileriniz olmasına rağmen, çok fazla baskı yapmanız ya da ısrar etmeniz hiç bahsetmemenizle aynı etkiyi yaratabilir.

Rüyada saçına bal sürmek böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, zenginlik kazanacağına, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine alamet eder.

Rüyada saçlara bal sürmek geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, emeklerinin heba olacağına alamet etmektedir.

Rüyada saça bal sürmek zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine işarettir.

Rüyada ayağa bal sürmek çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüze bal sürmek sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine inanılır.

Rüyada balı yüzüne sürmek başarıların çoğalacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada ekmeğe yağ ve bal sürmek endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına yorulmaktadır.

Rüyada balı yüze sürmek maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments