Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor gece elbisesi giymek

Rüyada mor gece elbisesi giymek

Rüyada mor gece elbisesi giymek mutluluk verici olaylar yaşayacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, hedeflere ulaşılacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine yorulur.

Rüyada mor gece elbisesi giymek gördüyseniz:

  • Ani tepki ya da hareketlerden kaçının.

Rüyada mor gece elbisesi giymek heveslerinin de azalacağına, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada mor gecelik giymek hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, yanlış yatırımlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah gece elbisesi giymek maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi gece elbisesi giymek haneye dertlerin gireceğine , kazancını katbekat arttıracağına, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz gece elbisesi giymek ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gece elbisesi giydiğini görmek yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına delalet eder.

Rüyada gece elbisesi giymek hilekar ve zayıf tanıdığa, çok büyük mutluluklar tadacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı gece elbisesi giymek isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, ister istemez başının belaya gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments