Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenden düşerek ölmek

Rüyada merdivenden düşerek ölmek

Rüyada merdivenden düşerek ölmek bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, borçları varsa ödeyeceğine, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, malının da eksilmeyeceğine inanılır.

Rüyada merdivenden düşerek ölmek gördüyseniz:

  • Kıskançlık krizine giren sevgiliniz ya da eşiniz, sizden kendisine daha fazla zaman ayırmanızı isteyebilir.

Rüyada merdivenden düşüp ölmek rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, kavgaların biteceğine alamet eder.

Rüyada merdivenden düşerek ölmek nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına rivayet eder.

Rüyada birinin merdivenlerden düştüğünü görmek geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının merdivenlerden düştüğünü görmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına yorulur.

Rüyada merdivenlerden düştüğünü görmek maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasını merdivenden düşerken görmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine inanılır.

Rüyada başkasının merdivenden düştüğünü görmek zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, rütbesinin yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının merdivenden düştüğünü görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments