Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenden düşeni görmek

Rüyada merdivenden düşeni görmek

Rüyada merdivenden düşeni görmek huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada merdivenden düşeni gördüyseniz:

  • Konuyu ilgilendiren diğer taraflar onaylamasa da, siz, pek çok ilişkinizin veya anlaşma, plan ya da düzenlemelerin gidişatı ya da geleceği hakkında kararınızı verdiniz.

Rüyada merdivenden düştüğünü görmek şansının her daim kendisinden yana gideceğine, hastalıklarının azalacağına, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdiven düştüğünü görmek sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının merdivenden düştüğünü görmek hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına işarettir.

Rüyada merdivenden düşerek ölmek verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine, günden güne kazancının artacağına delalet eder.

Rüyada merdivenden birinin düştüğünü görmek sevgi ve barış ortamının kurulacağına, sorunlarının çözüme kavuşacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunun merdivenden düştüğünü görmek sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının merdivenden düştüğünü görmek ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, daima secde ve şükür edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada merdivenden düşeni görmek çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments