Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının merdivenden düştüğünü görmek

Rüyada kızının merdivenden düştüğünü görmek

Rüyada kızının merdivenden düştüğünü görmek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, olumsuz haberler alacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, muradının gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızının merdivenden düştüğünü gördüyseniz:

  • Yapacağınız ziyaretler veya seyahatler yaşam tarzınızda değişikliklere neden olabilir.

Rüyada kızının merdivenden düştüğünü görmek toplumda iyi bir yer edineceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, huzursuzluk yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdivenden düşerken görmek umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin merdivenlerden düştüğünü görmek dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, oldukça büyük başarılara inanılır.

Rüyada oğlunun merdivenden düştüğünü görmek beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına rivayet eder.

Rüyada merdivenden düşüp ölmek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, aksiliklerin aşılacağına, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada merdivenden düşen birini görmek çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, sıkıntıların aşılacağına, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının merdivenlerden düştüğünü görmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, adından konuşulur olacağına delalettir.

Rüyada başkasını merdivenden düşerken görmek büyük zararlara uğrayacağına, iyi günler yaşayacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments