Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir çocuğun kuyuya düştüğünü görmek

Rüyada bir çocuğun kuyuya düştüğünü görmek

Rüyada bir çocuğun kuyuya düştüğünü görmek çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, aile hayatlarını bozulacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir çocuğun kuyuya düştüğünü gördüyseniz:

  • Özgüvenli olmanız karşılaştığınız zorlukları yenmenizde etkili olabilir.

Rüyada bir çocuğun kuyuya düştüğünü görmek birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğun kuyuya düştüğünü görmek malından ve parasından olacağına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine delalet eder.

Rüyada çocuğunu kuyuya düştüğünü görmek karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, başının derde gireceğine, zor bir durumda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunun kuyuya düştüğünü görmek ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunu kuyuya düşürmek iş hayatında terfi alınacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına alamet eder.

Rüyada birinin kuyuya düştüğünü görmek yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına inanılır.

Rüyada kızının kuyuya düştüğünü görmek elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının kuyuya düştüğünü görmek uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments