Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyuya düşüp ölmek

Rüyada kuyuya düşüp ölmek

Rüyada kuyuya düşüp ölmek maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına yorulur.

Rüyada kuyuya düşüp ölmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bir erkekten bazı ters davranışlar görebilirsiniz.

Rüyada kuyuya düşüp ölmek Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına delalet eder.

Rüyada birinin kuyuya düşüp öldüğünü görmek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada birini kuyuya düşerken görmek ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğun kuyuya düştüğünü görmek ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada kuyuya düşen birini kurtarmak tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada kuyuya düşeni çıkarmak dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunun kuyuya düştüğünü görmek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına inanılır.

Rüyada kızının kuyuya düştüğünü görmek büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments