Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyuya düşeni kurtarmak

Rüyada kuyuya düşeni kurtarmak

Rüyada kuyuya düşeni kurtarmak işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine, stres içinde günler geçireceğine, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına inanılır.

Rüyada kuyuya düşeni kurtarmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi içerikli ilişkilerinizde ikilemler ya da çelişkiler söz konusu olabilir.

Rüyada kuyuya düşeni kurtarmak zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuyuya düşen birini kurtarmak tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, kısmetinin de açılacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına yorulur.

Rüyada kuyuya düşeni görmek can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğun kuyuya düştüğünü görmek yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir çocuğun kuyuya düştüğünü görmek istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuyuya düşüp ölmek sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına alamet eder.

Rüyada birini kuyuya düşerken görmek pek çok kişiye yanında iş vereceğine, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğunun kuyuya düştüğünü görmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments