Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının kürtaj olduğunu görmek

Rüyada başkasının kürtaj olduğunu görmek

Rüyada başkasının kürtaj olduğunu görmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, amacına nail olacağına, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada başkasının kürtaj olduğunu gördüyseniz:

  • İşiniz ilgilendiren veya işinizi kolaylaştıran tekliflere olumlu bakmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada kürtaj olmak istemek sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kürtaj masası görmek iş hayatındaki başarılarının artacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına yorulmaktadır.

Rüyada kürtaj yapıldığını görmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işarettir.

Rüyada başkasının kürtaj olduğunu görmek geçim sıkıntısı içine düşeceğine, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına delalettir.

Rüyada başka birinin kürtaj olduğunu görmek çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kürtaja gitmek hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına yorulur.

Rüyada birinin kürtaj olduğunu görmek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kürtajdan vazgeçmek kendisini çok zor durumlarda bulacağına, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments