Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin bacağını kırmak

Rüyada birinin bacağını kırmak

Rüyada birinin bacağını kırmak şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, çok tahsilli bir kişi olacağına, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada birinin bacağını kırmak gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada köpeğin bacağını kırmak neşenin ve mutluluğun geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, maddi anlamda güçleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada atın bacağını kırmak yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına yorulur.

Rüyada kedinin bacağını kırmak zahmet veren işlerin artacağına, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, canın sıkılacağına inanılır.

Rüyada birinin bacağını kırmak aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine inanılır.

Rüyada bacağını kırmak mutluluktan bolca nasipleneceğine, esenlik bulacağına, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada hayvan bacağı kırmak hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, yanlış işlere girip mutsuz olacağına, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada ayak kırmak sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada diş fırçasını kırmak ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, sorunların çabucak halledileceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments