Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kilolu görmek

Rüyada kilolu görmek

Rüyada kilolu görmek kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata adım atacağına, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, ticaret sektörüne atılacağına, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına işaret eder.

Rüyada kilolu gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken birçok şey olmasına rağmen tembeliğiniz baskın çıkabilir.

Rüyada tanıdığın birinin kilo aldığını görmek işlerin büyük kazanç getireceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine inanılır.

Rüyada kilo almış birini görmek güleceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine işarettir.

Rüyada ölen birini kilolu görmek yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına yorulur.

Rüyada kilo almak hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine tabir olunur.

Rüyada kilo almış erkek görmek aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, aile içinden birinin gurbete çıkmasına, başarı kaydedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok kilolu olmak kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, huzura ve rahata kavuşacağına, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kilo aldığını görmek aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunun kilo aldığını görmek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına, kişinin fakirleşeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments