Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi kilolu görmek

Rüyada eski sevgiliyi kilolu görmek

Rüyada eski sevgiliyi kilolu görmek üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi kilolu gördüyseniz:

  • Biraz yorucu da olsa sonunda zafer sizindir.

Rüyada eski sevgiliyi kilolu görmek ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin kilo aldığını görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi kilolu görmek işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine inanılır.

Rüyada sevgilinin kilo aldığını görmek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliyi kilo almış görmek sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, borçlarını ödeyeceğine delalettir.

Rüyada kocanızın eski sevgilisini görmek kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, umutlarının boşa çıkmayacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin başkasıyla öpüştüğünü görmek sahip olduklarının kıymetini bileceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliye bağırmak kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, hasretin biteceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments