Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşı kilolu görmek

Rüyada arkadaşı kilolu görmek

Rüyada arkadaşı kilolu görmek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına inanılır.

Rüyada arkadaşı kilolu gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerinizde size destek olabilecek veya sizinle iş birliği içerisine girebilecek kişileri tanıyor olabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının kilo verdiğini görmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, bir hastalığa maruz kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını kilo vermiş görmek sorunlarından arınacağına, zahmeti işlerin kolaylaşacağına, cesaretini yeninden toplayacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşı kilolu görmek ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, sağlık sorunun kalmayacağına, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını kilolu görmek malını ve canını emniyete alacağına, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşını kilo almış görmek çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, elinin darlık içinde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının kilo aldığını görmek sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini çok kilolu görmek zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi kilo almış görmek rahatlık ve ferahlık bulacağına, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, çocuk sahibi olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments