Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kilosunu tartmak

Rüyada kilosunu tartmak

Rüyada kilosunu tartmak bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, düşünceli ve dalgın olacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına rivayet eder.

Rüyada kilosunu tartmak gördüyseniz:

  • Gülümseyerek, artık düşünmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada kilosunu tartmak başarı için fırsatların artacağına, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına inanılır.

Rüyada kilo tartmak kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına alamet eder.

Rüyada bir şey tartmak kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada patates tartmak çok dikkat çekeceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini tartmak herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine delalettir.

Rüyada un tartmak kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada zeytin tartmak az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada odun tartmak biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments