Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının kendini astığını görmek

Rüyada başkasının kendini astığını görmek

Rüyada başkasının kendini astığını görmek sıkıntının, derdin sona ereceğine, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, bilgi sahibi olacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının kendini astığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlarla daha iyi geçinmek için kendinizi fazla zorlamak durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada balkonda çamaşır astığını görmek ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çamaşır astığını görmek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına alamet eder.

Rüyada annenin kendini astığını görmek kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, kötü günlerin biteceğine, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına işaret eder.

Rüyada babasının kendini astığını görmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine yorulur.

Rüyada kendini astığını görmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Rüyada başkasının kendini astığını görmek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada astral seyahat görmek ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, en zor zamanda yalnız kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşının kendini astığını görmek hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments