Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkonda çamaşır astığını görmek

Rüyada balkonda çamaşır astığını görmek

Rüyada balkonda çamaşır astığını görmek yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, işlerinin kapanacağına, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine işaret eder.

Rüyada balkonda çamaşır astığını gördüyseniz:

  • Maddi veya işle ilgili ilişkileriniz tartışmaya açık hale geliyor.

Rüyada balkonda çamaşır astığını görmek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine inanılır.

Rüyada beyaz çamaşır astığını görmek aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, hayır duaları alacağına işaret eder.

Rüyada komşunun çamaşır astığını görmek iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının çamaşır astığını görmek bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ipe çamaşır astığını görmek elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına işarettir.

Rüyada çamaşır astığını görmek maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının çamaşır astığını görmek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, edilen duaların tutacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına işaret eder.

Rüyada babanın kendini astığını görmek ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments