Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasının kendini astığını görmek

Rüyada babasının kendini astığını görmek

Rüyada babasının kendini astığını görmek zorlukların ve kavgaların biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, ticari anlamda yön değiştireceğine, rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, düşmanlıkların biteceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada babasının kendini astığını gördüyseniz:

  • Süregelen ilişkilerde gerilimli olmanız mümkündür.

Rüyada babanın kendini astığını görmek itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, isyan edeceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada babasının kendini astığını görmek girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, hayırlı bir kısmetle tanışacağına, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına delalet eder.

Rüyada balkonda çamaşır astığını görmek iç dünyasının da güzelleşeceğine, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, kazancında bereketin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kişinin kendini astığını görmek yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada annesinin kendini astığını görmek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine delalet eder.

Rüyada birinin surat astığını görmek sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına alamet eder.

Rüyada başkasının kendini astığını görmek tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, başarılara yeni başarılar katılacağına, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına işarettir.

Rüyada annenin kendini astığını görmek eğer işsizse iş bulacağına, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments