Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini astığını görmek

Rüyada kendini astığını görmek

Rüyada kendini astığını görmek helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, bazı kaynakların tükeneceğine, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, yakın zaman içinde kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini astığını gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, aile büyükleriniz arasında hastalık ya da herhangi bir sıkıntı verici durum olabilir.Bazı konularda size oldukça işe yarar fikirler verebilirler.

Rüyada çamaşır astığını görmek canın ve malının da her zaman güvende olacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada balkonda çamaşır astığını görmek eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, onunla iyi bir geçim içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ipe çamaşır astığını görmek sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada beyaz çamaşır astığını görmek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada birinin kendini astığını görmek ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına işarettir.

Rüyada birinin kendini astığını duymak sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, şansının kendisinden yana olacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının kendini astığını görmek zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, hayırlı kararlar verileceğine, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kadının kendini astığını görmek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments