Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının kefen giydiğini görmek

Rüyada başkasının kefen giydiğini görmek

Rüyada başkasının kefen giydiğini görmek tatsız sözlerin de unutulacağına, kırgınlıkların geçeceğine, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının kefen giydiğini gördüyseniz:

  • Birçok olumlu değişiklik meydana gelebilir.

Rüyada ölmeden kefen giymek hayırlı işe, çok başarılı işlere adım atacağına, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada başkasının kefen giydiğini görmek malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölen birine kefen giydirmek eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, işinin gücünün de hep rast gideceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine tabir olunur.

Rüyada kefen giymek yeni bir ev alınacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, kendisine kızacağına işaret eder.

Rüyada birine kefen giydirmek eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine rivayet eder.

Rüyada ölmek kefen giymek hayırlı yollar keşfedeceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah kefen giydiğini görmek hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına delalettir.

Rüyada ölüp kefen giymek sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments