Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnı şiş görmek

Rüyada karnı şiş görmek

Rüyada karnı şiş görmek hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, planların boşa gideceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine alamet eder.

Rüyada karnı şiş gördüyseniz:

  • Duygularınız, başarmak istediğiniz şeyleri engelleyebilir.

Rüyada başkasının karnının şiştiğini görmek yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, yaptıklarıyla sorgulanacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına alamet etmektedir.

Rüyada karnın şiştiğini görmek çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, hayatınızın neşe dolacağına işarettir.

Rüyada karnı şiş kadın görmek karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına alamet eder.

Rüyada karnında şişlik görmek kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada karnı şiş görmek yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada karnı şişmiş görmek kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına delalet eder.

Rüyada karnını şişmiş görmek hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, kısmetlerinin bollaşacağına delalet eder.

Rüyada karnının şiştiğini görmek yaşamın kolay hale geleceğine, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments