Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanser görmek

Rüyada kanser görmek

Rüyada kanser görmek o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına yorulur.

Rüyada kanser gördüyseniz:

  • Bazı korkularınızı ya da endişelerinizi görmezden geliyor olabilirsiniz.

Rüyada kanser hastası birini görmek başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kanser olmuş birini görmek çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına rivayet eder.

Rüyada kanser ameliyatı olmak hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kanser olduğunu düşünmek ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, umutsuzluk yaşanacağına, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada gırtlak kanseri olduğunu görmek borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına rivayet eder.

Rüyada kanserli olmak iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, rahat şekilde yaşayacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına işaret eder.

Rüyada bir kişiyi kanser görmek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada akçiğer kanseri olduğunu görmek gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments