Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının kalçasını görmek

Rüyada başkasının kalçasını görmek

Rüyada başkasının kalçasını görmek aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, anne duasının açılacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, büyük borçların altında ezileceğine, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına işarettir.

Rüyada başkasının kalçasını gördüyseniz:

  • Sadece kendinizi göstereceğiniz doğru zamanı beklemelisiniz.

Rüyada kalçada çıban görmek atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine yorulmaktadır.

Rüyada kalçadan silahla vurulmak uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine delalet eder.

Rüyada açık kalça görmek doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, akıl vereceğine rivayet eder.

Rüyada bayan kalça görmek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, alınganlıkların hasıl olacağına, kimseden korkmayacağına delalettir.

Rüyada bayan kalçası görmek emrinde insan çalıştıracağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza inanılır.

Rüyada büyük kalçalı kadın görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada kalçada ben görmek hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalçada morluk görmek işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments