Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalçada morluk görmek

Rüyada kalçada morluk görmek

Rüyada kalçada morluk görmek kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kalçada morluk gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı değişiklikler yapılması gerektiğini düşünüyorsanız, diğerlerinin değil, kendi eksiklikleriniz üzerine düşünmelisiniz.

Rüyada kalçada morluk görmek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kalçada ben görmek hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalçadan iğne yaptırmak günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kalçada yara görmek herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kalça öpmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin kalçasını görmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalçasını görmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalça tutmak ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments