Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalçada çıban görmek

Rüyada kalçada çıban görmek

Rüyada kalçada çıban görmek işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, hedeflerine kavuşacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, tazeleneceğine ve canlanacağına tabir olunur.

Rüyada kalçada çıban gördüyseniz:

  • Çevrenizde olan biten şeylerin farkında olmayabilirsiniz.

Rüyada kalçada çıban görmek çok büyük başarılar kazanılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına işarettir.

Rüyada kalçada morluk görmek rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine inanılır.

Rüyada kalça görmek huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının kalçasını görmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına yorulur.

Rüyada gözde çıban görmek hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına delalettir.

Rüyada kalçadan iğne vurulduğunu görmek yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada kalçada kıl görmek zorlukların giderileceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına işaret eder.

Rüyada kalça kemiği görmek kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments