Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açık kalça görmek

Rüyada açık kalça görmek

Rüyada açık kalça görmek umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, isteklerine kulak vereceğine, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine delalet etmektedir.

Rüyada açık kalça gördüyseniz:

  • Gökyüzünün konumu sizi hiç hesapta olmayan bir pozisyona düşürebilir.

Rüyada açık kalça görmek çok üzüleceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada kalçadan ısırılmak yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına alamet eder.

Rüyada kalça görmek yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, hayatını yoluna koymaya alamet etmektedir.

Rüyada kalçayı büyük görmek istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine alamet eder.

Rüyada kalçadan silahla vurulduğunu görmek kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına inanılır.

Rüyada kadın kalça görmek kazancının ilk önce azalacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kalça çıkığı görmek kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada erkeğin kalçasını görmek yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, hayatından çıkaracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments