Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının hırkasını giymek

Rüyada başkasının hırkasını giymek

Rüyada başkasının hırkasını giymek karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, imkânsızlıklarının biteceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının hırkasını giymek gördüyseniz:

  • İnsanlardaki yeni tanışmalara karşı çekingenlik, size anlaşılmaz geliyor.

Rüyada siyah hırka giydiğini görmek tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine inanılır.

Rüyada hırkayı ters giymek adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, sorunların üstüste geleceğine alamet eder.

Rüyada eşinin hırkasını giymek bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada hırka giymek onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin hırkasını giymek sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı hırka giydiğini görmek ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil renk hırka giymek mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, iyi günler yaşayacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gri hırka giymek rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, kendisini mutsuz edeceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments