Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hırka giymek

Rüyada hırka giymek

Rüyada hırka giymek bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, bütçesinin daralacağına, yönetici olacağına işaret etmektedir.

Rüyada hırka giymek gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgilere veya kulaktan dolma haberlere inanmayın.

Rüyada gri hırka giymek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil renk hırka giymek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada sarı hırka giydiğini görmek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına yorulur.

Rüyada beyaz hırka giymek parasının değerini bilerek hareket edeceğine, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına yorulur.

Rüyada beyaz hırka giydiğini görmek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına işarettir.

Rüyada birinin hırka giydiğini görmek feraha ermeye, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine işarettir.

Rüyada uzun hırka giymek arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine işarettir.

Rüyada siyah hırka giydiğini görmek işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments