Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hırkayı ters giymek

Rüyada hırkayı ters giymek

Rüyada hırkayı ters giymek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, hayatının düzene gireceğine, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, sevdiğini söyleyeceğine, üzüleceğine, yıkılacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hırkayı ters giymek gördüyseniz:

  • Zaman akışı farklı olsa da bir şekilde istedikleriniz gerçek olabilir.

Rüyada hırkayı ters giymek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, eline geçen gelirin de çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada birinin hırka giydiğini görmek aile içinde de bereketin artacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına yorulur.

Rüyada yeşil renk hırka giymek kendisine olan güveninin artacağına, ruhsal korkularından da arınacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni hırka giymek çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine yorulur.

Rüyada turuncu hırka giymek uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına rivayet eder.

Rüyada gri hırka giymek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına delalet eder.

Rüyada hırka giymek yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine inanılır.

Rüyada krem rengi hırka giymek kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments