Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah hırka giydiğini görmek

Rüyada siyah hırka giydiğini görmek

Rüyada siyah hırka giydiğini görmek bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına rivayet eder.

Rüyada siyah hırka giydiğini gördüyseniz:

  • Kendinizi çok fazla şartlamadan önce diğer kimselerin ne düşündüklerini anlamaya çalışmalısınız.

Rüyada siyah hırka giydiğini görmek kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine işaret eder.

Rüyada siyah uzun hırka giymek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, mevkie edineceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada siyah hırka almak sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah hırka görmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada siyah hırka kaybetmek umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine tabir olunur.

Rüyada birinin hırkasını giymek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, sıkıntıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil hırka giydiğini görmek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, her isteklerinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hırka giydirmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments