Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı hırka giydiğini görmek

Rüyada kırmızı hırka giydiğini görmek

Rüyada kırmızı hırka giydiğini görmek üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, kendisini yıpratacağına, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, yarınlara bakacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı hırka giydiğini gördüyseniz:

  • Bir yakınınız ya da bir arkadaşınızın eşiyle olan geçimsizliği sizi fazlasıyla işgal edebilir.

Rüyada kırmızı hırka giydiğini görmek yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üzüleceğine, yıpranacağına delalettir.

Rüyada kırmızı hırka almak rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine alamet eder.

Rüyada sarı hırka giydiğini görmek talihinizin artacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada eski hırka giymek sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına tabir olunur.

Rüyada birinin hırkasını giymek ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, kazancından başkalarına da vereceğine, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada yün hırka giymek umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, güzel günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni bir hırka giymek oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, güç ve para kaybedeceğine yorulur.

Rüyada ölüye hırka giydirmek çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments