Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin hırkasını giymek

Rüyada eşinin hırkasını giymek

Rüyada eşinin hırkasını giymek işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, önemli kararlar alınacağına, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına işarettir.

Rüyada eşinin hırkasını giymek gördüyseniz:

  • Ailenizi, evinizi, gayrimenkullerinizi ya da daha karışık bazı konuları ilgilendiren başlıklarda bazı şeyler netlik kazanmaya başlıyor veya siz kafanızda olayları netleştiriyorsunuz.

Rüyada eşinin hırkasını giymek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize işarettir.

Rüyada siyah uzun hırka giymek kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine yorulur.

Rüyada yeşil renk hırka giymek ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, hiçbir sorun yaşanmayacağına işaret eder.

Rüyada yeni bir hırka giymek ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, hayallerinin de yarım kalacağına işaret eder.

Rüyada başkasının hırkasını giymek işlerden hayır gelmeyeceğine, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni hırka giymek yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine tabir olunur.

Rüyada gri hırka giymek rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına inanılır.

Rüyada beyaz hırka giymek mutlu günler göreceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments