Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil renk hırka giymek

Rüyada yeşil renk hırka giymek

Rüyada yeşil renk hırka giymek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, bunun için her gün şükredeceğine yorulur.

Rüyada yeşil renk hırka giymek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız, akrabanız ya da komşunuzla anlaşmazlık yaşayabilirsiniz.

Rüyada yeşil renk hırka giymek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada yeşil renk hırka görmek tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada yeşil hırka giydiğini görmek gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine rivayet eder.

Rüyada renkli hırka görmek büyük bir karar verileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi renk hırka görmek tartışmalı durumların sona ereceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına işarettir.

Rüyada gri renk hırka görmek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada mor renk hırka görmek bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil renk ceket giymek ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments