Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gri hırka giymek

Rüyada gri hırka giymek

Rüyada gri hırka giymek iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, düşmanlıkların biteceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada gri hırka giymek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri aşağı görüyorsunuz.

Rüyada gri hırka giymek hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine delalettir.

Rüyada gri hırka görmek girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, farklı iş ortaklıklarına gireceğine inanılır.

Rüyada gri renk hırka görmek pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, başarılı bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada ölüye hırka giydirmek aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada hırka giymek tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine yorulur.

Rüyada başkasının hırkasını giymek sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına alamet eder.

Rüyada eşinin hırkasını giymek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada beyaz hırka giymek çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments