Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin hırkasını giymek

Rüyada birinin hırkasını giymek

Rüyada birinin hırkasını giymek kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin hırkasını giymek gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yeri, belli bir malınızı veya ilişkinizi ilgilendiren konularda olmasını istediğiniz değişiklikleri tartışabilirsiniz.

Rüyada uzun hırka giymek yaklaşan güzel günlere, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada başkasının hırkasını giymek rahatın yerine geleceğine, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine delalettir.

Rüyada beyaz hırka giymek hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, kötü yola sapmayacağına delalet eder.

Rüyada krem rengi hırka giymek güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada turuncu hırka giymek kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski hırka giymek dertlerinin artacağına, gönül sızılarının dineceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına delalet eder.

Rüyada siyah hırka giydiğini görmek zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, büyük paralara sahip olacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah uzun hırka giymek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments