Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının gömleğini ütülemek

Rüyada başkasının gömleğini ütülemek

Rüyada başkasının gömleğini ütülemek hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, çok güzel günler görüleceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada başkasının gömleğini ütülemek gördüyseniz:

  • Yeni çevrelere girebilir, faydalı arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Rüyada gömlek ütülemek yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek gömleği ütülemek kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada beyaz gömlek ütülemek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gömlek ütülediğini görmek işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada başkasının gömlek ütülediğini görmek yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına alamet eder.

Rüyada mavi gömlek ütülemek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına işaret eder.

Rüyada siyah gömlek ütülemek büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, şükredeceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine yorulur.

Rüyada başkasının gömleğini ütülemek yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, yılmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments