Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek gömleği ütülemek

Rüyada erkek gömleği ütülemek

Rüyada erkek gömleği ütülemek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, refah düzeyinin artacağına, hastalıklardan kurtulacağına, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, işinde zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek gömleği ütülemek gördüyseniz:

  • Olayları farklı kişileren soruşturup, ona göre karar vermelisiniz.

Rüyada erkek gömlek ütülemek ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, çok hayırlı insan olunacağına, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek gömleği ütülemek keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, işlerinin de hal yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi gömlek ütülemek düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, düşüncelerini net olarak açamayacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada gömlek ütülediğini görmek hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine işaret eder.

Rüyada başkasının gömleğini ütülemek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine işarettir.

Rüyada gömlek ütülemek olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, ekonomik durumunun düzeleceğine, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına işaret eder.

Rüyada başkasının gömlek ütülediğini görmek planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına işarettir.

Rüyada beyaz gömlek ütülemek rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, atılım yapacağına, ileriye gideceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments