Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi gömlek ütülemek

Rüyada mavi gömlek ütülemek

Rüyada mavi gömlek ütülemek amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine işarettir.

Rüyada mavi gömlek ütülemek gördüyseniz:

  • Olaylara dahil olup olmamak istediğiniz konusunda daha fazla düşünmelisiniz.

Rüyada mavi gömlek ütülemek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, bekarlar için mutlu bir karşılaşma, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına delalet eder.

Rüyada beyaz gömlek ütülemek üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının gömleğini ütülemek sevineceğine, beklediklerini duyacağına, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada gömlek ütülediğini görmek bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada başkasının gömlek ütülediğini görmek sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada gömlek ütülemek büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada erkek gömlek ütülemek çok yükseleceğine, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya delalet etmektedir.

Rüyada erkek gömleği ütülemek sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments