Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gömlek ütülediğini görmek

Rüyada gömlek ütülediğini görmek

Rüyada gömlek ütülediğini görmek üzüleceğine, zor durumda kalacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada gömlek ütülediğini gördüyseniz:

  • Her tür ikili ilişkinizi veya iş birliğinizi ilgilendiren konu önem arz edebilir.

Rüyada beyaz gömlek ütülemek daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, geleceğin güzel olacağına, diplomalı kimse olacağına alamet eder.

Rüyada erkek gömlek ütülemek herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının gömleğini ütülemek çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek gömleği ütülemek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına delalettir.

Rüyada siyah gömlek ütülemek ekonomik olarak kalkınacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi gömlek ütülemek aile bireylerinin de çok sevineceğine, işine dört elle sarılacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada gömlek ütülemek yaşamdan istediklerini alacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına yorulur.

Rüyada başkasının gömlek ütülediğini görmek işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments