Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah gömlek ütülemek

Rüyada siyah gömlek ütülemek

Rüyada siyah gömlek ütülemek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, malların artacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına delalet eder.

Rüyada siyah gömlek ütülemek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenizi, daha fazla gelir ya da maddi açıdan kar elde etmenizi sağlayacak olaylara zaman ayırmalısınız.

Rüyada siyah gömlek ütülemek sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada gömlek ütülediğini görmek daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına rivayet eder.

Rüyada mavi gömlek ütülemek garanti olacak bir yer edineceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına alamet eder.

Rüyada erkek gömlek ütülemek aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, temiz ve yeni bir sayfa açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının gömleğini ütülemek rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek gömleği ütülemek telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, yetki ve imza sahibi olacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz gömlek ütülemek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine delalet eder.

Rüyada başkasının gömlek ütülediğini görmek çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments